Având în vedere încheierea unui protocol de colaborare între Autoritatea Națională pentru Cetățenie și Inspectoratul General al Poliţiei Române, precum şi prevederile OUG nr. 41/2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative, persoanele care vor depune dosare privind cetăţenia română în temeiul Legii nr. 21/1991 nu vor mai trebui să prezinte cazierul judiciar din România.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

         Autoritatea Naţională pentru Cetatenie, în  conformitate cu prevederile OUG 41/2016, a creat si publicat pe site ul institutiei o adresa de e-mail pentru primirea in format electronic (fisier cu extensie pdf/jpeg) a copiei după cartea de identitate, respectiv  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

         Reamintim persoanelor interesate că la depunerea dosarelor privind cetăţenia română este obligatorie prezentarea documentelor de stare civilă atât în original, cât şi în copie legalizată. De asemenea, precizăm că pentru utilizarea aplicaţiei PROGRAMARE ONLINE DEPUNERE DOSAR Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie nu percepe taxe, fiind un serviciu gratuit.

ARTICOLUL 10

 2010 (descarca documentul in format pdf icon )

 2011 (descarca documentul in format pdf icon )

 2012 (descarca documentul in format pdf icon )

 2013 (descarca documentul in format pdf icon )

 2014 (descarca documentul in format pdf icon )

 2015 (descarca documentul in format pdf icon )

 2016 (descarca documentul in format pdf icon )

 

Actualizat la data de 19.08.2016.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF EmailE-mail