Începând cu data de 06 iulie 2016 activitatea Biroului Teritorial Suceava al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie se suspendă, aceasta urmând a fi reluată la o dată care va fi anunţată ulterior. Cererile formulate în temeiul art. 11 din Legea cetăţeniei române nr. 21/1991 pot fi depuse la sediul central al Autorităţii din Bucureşti, la Birourile Teritoriale ale Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie din Galaţi, Iaşi şi Timişoara, precum şi la misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale României din străinătate.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

         Reamintim persoanelor interesate că la depunerea dosarelor privind cetăţenia română este obligatorie prezentarea documentelor de stare civilă atât în original, cât şi în copie legalizată. De asemenea, precizăm că pentru utilizarea aplicaţiei PROGRAMARE ONLINE DEPUNERE DOSAR Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie nu percepe taxe, fiind un serviciu gratuit.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   

          În urma înregistrării cererilor privind cetăţenia română care, la momentul depunerii la sediul ANC din Bucureşti și la sediile Birourilor Teritoriale din Galați, Iași, Suceava și Timișoara, în zilele de 08, 09 și 14 iunie 2016, nu au fost înregistrate în baza de date din cauza unor disfuncţionalităţi tehnice, vă comunicăm numărul de dosar (în fişierul ataşat), după cum urmează:

    - Lista nominală cereri ANC 08,09 şi 14 iunie 2016 (descarca documentul in format pdf icon)

ARTICOLUL 8^2

2015 (descarca documentul in format pdf icon )

2016 (descarca documentul in format pdf icon )

Actualizat la data de 30.06.2016.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF EmailE-mail