Pentru a veni în sprijinul solicitanţilor, Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie extinde programul de lucru cu publicul pentru depunerea şi înregistrarea dosarelor la sediul din Bucureşti, urmând ca primirea cererilor privind cetăţenia română să se efectueze şi în fiecare zi de marţi. Astfel, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi în intervalul orar 08.30 - 16.30. Începând cu data de 1 Octombrie 2017, numărul de locuri disponibile în vederea programării online pentru depunerea dosarelor va fi de 400 / zi.  

RUTI/ANC - Registrului Unic al Transparenței Intereselor

   Preşedintele ANC, domnul dr. Andrei TINU susţine şi încurajează eforturile în domeniul transparenței  şi a dezvoltării platformei RUTI, întrepinse de echipa Ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Social, condusă de  domnul ministru Gabriel Petrea.

   Autoritatea Nationala pentru Cetatenie afişează agenda întâlnirilor conducerii, asigurându-se astfel transparența și  regulile de etică în procesul  specific de acordare/redobândire a cetăţeniei române.

   http://cetatenie.just.ro/index.php/ro/transparenta/ruti

RUTI_1.pngSIGLA_ANC_1.jpg