Pentru a veni în sprijinul solicitanţilor, Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie extinde programul de lucru cu publicul pentru depunerea şi înregistrarea dosarelor la sediul din Bucureşti, urmând ca primirea cererilor privind cetăţenia română să se efectueze şi în fiecare zi de marţi. Astfel, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi în intervalul orar 08.30 - 16.30. Începând cu data de 1 Octombrie 2017, numărul de locuri disponibile în vederea programării online pentru depunerea dosarelor va fi de 400 / zi.  

O nouă ceremonie de depunere a jurământului de credință față de România la sediul ANC

     Sediul Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie a fost gazda unei noi ceremonii de depunere a jurământului de credinţă faţă de România a unui număr de 54 persoane, festivitatea fiind condusă de domnii Andrei TINU, Președintele ANC și Cezar STANCU, vicepreședintele instituției.

     La eveniment, reflectat de DIGI 24, a fost prezent, in calitate de invitat, dl. profesor universitar dr. Marian COJOC, reputat istoric, care a subliniat în cuvântul său, importanța dobândirii cetățeniei române și a apartenenței la spațiul românesc și european.

 

111.png

 

222.png