Pentru a veni în sprijinul solicitanţilor, Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie extinde programul de lucru cu publicul pentru depunerea şi înregistrarea dosarelor la sediul din Bucureşti, urmând ca primirea cererilor privind cetăţenia română să se efectueze şi în fiecare zi de marţi. Astfel, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi în intervalul orar 08.30 - 16.30. Începând cu data de 1 Octombrie 2017, numărul de locuri disponibile în vederea programării online pentru depunerea dosarelor va fi de 400 / zi.  

Ceremonie depunere jurământ - 25.05.2017

  Președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie, domnul dr. Andrei Tinu, a prezidat joi, 25 Mai 2017, ceremonia de depunere a jurământului de credință față de România, de către 27 de persoane cărora le-au fost aprobate cererile de acordare a cetățeniei române.

   La eveniment, a fost prezent, în calitate de invitat, dl. Daniel TUDORACHE, Primarul Sectorului 1 București care a subliniat în cuvântul său, importanța dobândirii cetățeniei române

    La finalul ceremoniei, domnul Dr. Andrei Tinu a adresat urări de bun-venit în rândul cetățenilor români,  persoanelor care au depus jurământul, subliniind în același timp drepturile, dar și obligațiile ce le revin ca urmare a dobândirii noului statut.

  

 

 1.png

 

2.png

 

3.png