Pentru a veni în sprijinul solicitanţilor, Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie extinde programul de lucru cu publicul pentru depunerea şi înregistrarea dosarelor la sediul din Bucureşti, urmând ca primirea cererilor privind cetăţenia română să se efectueze şi în fiecare zi de marţi. Astfel, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi în intervalul orar 08.30 - 16.30. Începând cu data de 1 Octombrie 2017, numărul de locuri disponibile în vederea programării online pentru depunerea dosarelor va fi de 400 / zi.  

Intalnire de lucru la sediul ANC - 29.05.2017

 Astăzi, 29.05.2017, a avut loc, la sediul Autorității Naționale pentru Cetățenie, întâlnirea de lucru dintre Președinte ANC, dl. Andrei TINU și dna. Victoria COJOCARIU și dl. Ovidiu VOICU, reprezentanții Centrului pentru Inovare Publică, și dl. Nicolae CÂRCU din partea Consiliului Național Român pentru Refugiați.

 În cadrul întâlnirii au fost discutate chestiuni de interes comun legate de modurile de obţinere a cetăţeniei române, precum și aspecte privind analiza etapelor din procesul de integrare a imigranților în România. 

 

   AAA1.png