Anunțuri

Anunt – 18 iulie 2023

Anunț 18 iulie 2023

 

În data de 18 iulie 2023, Autoritatea Națională pentru Cetățenie va implementa pe portalul programarecetatenie.eu o serie de măsuri menite să răspundă numeroaselor solicitări venite din partea petenților și a societății civile.

Astfel, începând cu data de 18 iulie 2023, ANC va prelungi cu o lună perioada în care persoanele se vor putea programa online pentru depunerea cererilor de cetățenie. Persoanele se vor putea programa până la data de 16 noiembrie la București respectiv 17 noiembrie la Birourile teritoriale din Galați, Suceava și Iași.

Ulterior, zilnic, la ora 900, ora României, sistemul va aloca  în mod automat locuri noi cu 4 luni în avans (pentru zilele de luni, marți, miercuri și joi la București respectiv pentru zilele de luni, marți, miercuri, joi și vineri la Birourile teritoriale din Galați, Iași respectiv Suceava).

Mai mult, va fi implementat un câmp nou pentru completarea numărului de pașaport al persoanei, astfel încât, în cazul în care există erori de completare la nume / prenume / data nașterii, persoana în cauză să poată depune cererea de cetățenie în baza numărului pașaportului.

 

Informatii suplimentare

Anunț important cu privire la accesul persoanelor în instituție

Admin

ANUNȚ privind calendarul sesiunilor de depunere a jurământului de credință la sediul ANC din București

Admin

Anunț programare online

Admin
Sari la conținut