Anunțuri

Anunț important cu privire la accesul persoanelor în instituție

Accesul persoanelor în incintele instituţiilor publice centrale este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV- 2 şi pentru care au trecut l0 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT–PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se afla în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SAR5 CoV-2.

Dovada vaccinării va fi luată în considerare doar dacă a fost făcută cu unul din cele 4 vaccinuri autorizate în România, respectiv Comirnaty – Pfizer, Moderna, Vaxzevria – AstraZeneca şi Janssen – Johnson&Johnson.

De la aceste prevederi sunt exceptaţi avocaţii, fiind permis accesul acestora pentru exercitarea activităţilor prevăzute la art. 3 din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

În cazul persoanelor fizice provenite din state ale căror autorităţi nu emit certificate digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 sau documente compatibile cu aceste certificate, dovada se face prin intermediul unui document, pe suport hârtie sau în format electronic, care să ateste vaccinarea, testarea sau vindecarea de infecţia cu virusul SARS-CoV-2 (informaţiile din aceste documente vor fi traduse în limba română sau vor fi trecute şi in limba engleză).

Informatii suplimentare

Anunț

Admin

Măsuri aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă persoanelor care sosesc în România

ANC

ANUNȚ privind calendarul sesiunilor de depunere a jurământului de credință la sediul ANC din București

ANC
Sari la conținut