Anunțuri

Anunț important programări online

În ultima perioadă, Autoritatea Națională pentru Cetățenie a primit semnalări privind erori la platforma de programări online pentru depunerea dosarelor de cetățenie. Vă informăm că aceste situații se datorează unor probleme de ordin tehnic legate de nivelul ridicat de încărcare al serverului propriu precum și de stabilitatea conexiunii la internet.

Mesajele de eroare înregistrate în momentul trimiterii programării pot fi de tipul ”GATEWAY TIMEOUT. Vă precizăm că, deși se afișează acest tip de mesaj, dacă datele au fost corect completate și nu apar erori evidențiate cu culoare roșie,  programarea dvs online este valida si se înregistrează pe server în momentul apăsării butonului „Trimite acum programarea”.

Depunem eforturi pentru optimizarea și asigurarea funcționalității în parametri normali ai aplicației prin intermediul căreia se efectuează programări online. Pentru verificarea și confirmarea programării online în cazul apariției unor erori puteți adresa solicitări la adresa de email cetatenie@just.ro

Informatii suplimentare

Program de lucru casierie

ANC

Anunt eliberare certificate de cetatenie minori 29.07.2020

Admin

Achiziția de servicii de consultanță pentru proiectarea noului sistem informatic și întocmirea documentației aferente, inclusiv servicii de consultanță pe parcursul implementării noului sistem informatic realizat în cadrul proiectului „Digitalizarea Autorității Naționale pentru Cetățenie pentru susținerea activităților specifice (proiect cu acoperire națională), finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta 7 „Transformare digitală”, Investiția 4 „Digitalizarea sistemului judiciar”

ANC
Sari la conținut