Anunțuri

Anunț privind accesarea site-ul oficial al ANC

În perioada 28-29 octombrie 2020 accesul la site-ul oficial al Autorității Naționale pentru Cetățenie va fi limitat deoarece se vor efectua lucrări de mentenanță.

Începând cu data de 29 octombrie se va lansa noul site al Autorității Naționale pentru Cetățenie precum și o nouă aplicație de programare online pentru depunerea dosarului de cetățenie.

Toate programările online de depunere a dosarului de cetățenie efectuate pe vechiul site rămân valabile până la sfârșitul anului 2020 (ultima programare efectuată) cu excepția zilelor de 30.11.2020, 01.12.2020 și 25.12.2020 zile declarate nelucrătoare conform legii.

Începând cu data de 29 octombrie 2020, verificarea/consultarea informațiilor afișate și programările deja efectuate precum și alte informații disponibile pe vechiul site vor putea fi accesate la următorul oldcetatenie.just.ro.

Acest demers este rezultatul eforturilor Autorității de a veni în sprijinul solicitanților de acordare/redobândire a cetățeniei române în vederea eficientizării serviciilor publice digitale furnizate de instituție cu scopul de a oferi un acces simplificat și rapid la aplicația de programare online și la structura informațiilor afișate pe site.

Informatii suplimentare

Program de lucru casierie

ANC

ANUNȚ IMPORTANT PRIVIND PROGRAMUL CU PUBLICUL

ANC

ANUNȚ IMPORTANT privind programarea online efectuată de către avocați

Admin
Sari la conținut