Anunțuri

Anunț programare online – suplimentare locuri depuneri cereri

Începând cu data de 20 iunie 2024, Autoritatea Națională pentru Cetățenie va suplimenta numărul de locuri disponibile, lunar, pentru persoanele care doresc să depună cereri privind cetățenia română în temeiul art. 8, 8.1, 10 și  11 din Legea cetățeniei române nr. 21/1991.

Astfel, se vor aloca zilnic câte 45 de locuri suplimentare pentru perioada 20.06-18.07.2024, în zilele de luni până joi, pentru programarea online în vederea depunerii cererilor la sediul Autorității din București, str. Smârdan nr. 3, sector 3, după cum urmează:

  1. pentru cererile formulate în temeiul art. 8 și art. 8.1 câte 5 noi locuri pentru programarea online în vederea depunerii cererilor pentru fiecare zi  de lucru cu publicul de luni până joi;
  2. pentru cererile formulate în temeiul art. 10 câte 10 noi locuri pentru programarea online în vederea depunerii cererilor pentru fiecare zi  de lucru cu publicul de luni până joi;
  3. pentru cererile formulate în temeiul 11 câte 30 noi locuri pentru programarea online în vederea depunerii cererilor pentru fiecare zi  de lucru cu publicul de luni până joi.

Locurile suplimentar alocate pentru efectuarea  programărilor online pentru depunerea dosarelor la sediul ANC, vor fi afișate începând cu data de 17 iunie 2023 ora 09:00, pentru perioada 20 iunie -18 iulie anul curent.

Informatii suplimentare

Măsuri aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă persoanelor care sosesc în România

ANC

Anunț – Suspendarea temporară a activității Biroului Teritorial Suceava

ANC

Anunț privind accesarea site-ul oficial al ANC

Admin
Sari la conținut