Anunțuri

Anunț programare online

În data de 20 martie 2023, Autoritatea Națională pentru Cetățenie a lansat aplicația programarecetatenie.eu. Această nouă aplicație de programare online va fi utilizată de către solicitanții de cetățenie română în vederea depunerii cererilor de cetățenie la sediul Autorității Naționale pentru Cetățenie din București sau la unul dintre birourile teritoriale ale Autorității din Galați, Iași sau Suceava. Această aplicație oferă funcționalități noi precum posibilitatea verificării și vizualizării programării imediat după finalizarea acesteia. De asemenea, noua aplicație dispune de o secțiune dedicată unde solicitanții de cetățenie pot, în orice moment, să își verifice individual programarea efectuată (ziua, luna, locația și ora) prin introducerea datelor folosite la programare.

Autoritatea Națională pentru Cetățenie și-a intensificat eforturile pentru a întâmpina nevoile solicitanților de cetățenie și pentru a le ușura accesul la serviciile oferite, iar lansarea acestei aplicații confirmă angajamentul pe care Autoritatea l-a luat față de societatea civilă și față de solicitanții de cetățenie, de respectare a principiului interesului public şi de asigurare a drepturilor subiective şi intereselor legitime ale persoanelor fizice sau juridice.

Noua aplicație poate fi accesată la adresa https://programarecetatenie.eu/

 

 

Solicitanții se pot programa pe noua aplicație începând cu data de 15 mai 2023. Listele cu persoanele programate online existente și înregistrate pe aplicația https://cetatenie.just.ro/programare-online/ până la data de 12 mai 2023  sunt afișate pe site-ul ANC în format .PDF.

Informatii suplimentare

ANUNȚ IMPORTANT privind procedura de programare online de către avocați

Admin

Anunț 21 martie 2023 programare online

Admin

Anunț privind depunerea cererilor de acordare/redobândire a cetățeniei române

Admin
Sari la conținut