Anunțuri

ANUNȚ privind calendarul sesiunilor de depunere a jurământului de credință la sediul ANC din București pentru solicitanții care au optat pentru stabilirea domiciliului în România și a căror cerere a fost aprobată prin ordin al președintelui ANC

Pentru a veni în sprijinul solicitanților care au optat pentru stabilirea domiciliului în România privind depunerea jurământului de credință și cărora le-au fost aprobate cererile de dobândire/redobândire a cetățeniei române, președintele ANC, Dna. Gabriela LENGHEL, a dispus creșterea substanțială a numărului de sesiuni/ceremonii de depunere a jurământului de credință față de România în următoarea perioadă.

Ceremoniile de jurământ vor avea un număr de persoane per sesiune adecvat pentru a se asigura distanțele  recomandate și normele sanitare în contextul pandemiei Covid 19 și în conformitate cu prevederile legale.

Având în vedere politica de transparență decizională și eficientizarea utilizării resurselor proprii, vă aducem la cunoștință noul calendar de depunere a jurământului de credință față de România pentru perioada ianuarie – martie 2021:

 

 

 

 

 

 

Informatii suplimentare

Anunț modificare program de lucru cu publicul 05.08.2020

Admin

Anunț programări online

Admin

Anunț mentenanță programarecetatenie.eu – 2 februarie 2024

ANC
Sari la conținut